• Haningelärare möter Nobelpristagare

22 oktober 2019

Helena Lewin, Lärare i engelska och franska på Dalarö skola i Haninge kommun, fick möjligheten att möta Nobelpristagare och diskutera utbildning och skola med lärarkollegor från hela världen på den internationella konferensen Nobel Prize Teacher Summit.

• Har du betalat rätt barnomsorgsavgift?

30 september 2019

Haninge kommun strävar efter att alla familjer ska betala rätt avgift för förskola, fritidshem och pedagogisk omsorg. Det är en rättvise- och trygghetsfråga och alla familjer ska behandlas lika. Under oktober 2019 kommer utbildningsförvaltningen i Haninge kommun att påbörja kontrollen av inkomstuppgifterna som vårdnadshavare med barn inom barnomsorgen lämnade för år 2017.

• Vinnare av pedagogiska priset 2019

28 september 2019

Vi på Söderbymalmsskolan är oerhört stolta över våra två välförtjänta vinnare av årets pedagogiska pris 2019, utdelat i Haninge kommun!!

• Orienteringsdag 19 september

9 september 2019

Torsdagen den 19 september är det orientering vid Rudans friluftsområde för alla klasser på Söderbymalmsskolan. Varje klass har sin egen specifika starttid, som redan delats ut av idrottslärarna. Första start går kl. 9,00 och sista start går kl. 12,00. Om du är osäker på din starttid, kom ihåg att fråga din idrottslärare eller din mentor - de vet. Kom gärna till matsalen mellan 7,30 - 9,00 och gör dig smörgåsar att ha med ut i skogen. Heja, Söderbymalsskolans elever!!

• Haninge kommun nominerad till årets hållbara skolmatskommun

27 augusti 2019

För sjunde året i rad blev Haninge kommun nominerad till årets hållbara skolmatskommun i tävlingen White Guide Junior. Dessutom nominerades Vikingaskolan till årets klimatkök och Runstensskolan och Svartbäcksskolan till årets skolrestaurang. Tävlingen avgörs i Malmö den 17 september.

• IT utbildning för vårdnadshavare

24 augusti 2019

Söderbymalmsskolans vårdnadshavare får utbildning i användandet av digitala plattformar, 27 augusti kl. 17,00!

• Höga resultat Söderbymalmsskolan

20 augusti 2019

Nära hälften av skolans elever hade meritvärde över 225 poäng.

• Trygghet och studiero för barn och elever

15 augusti 2019

Vi vill ge ditt barn och alla andra elever på Haninges kommunala förskolor och skolor den kunskap de behöver för att de ska stå väl rustade för framtiden. För att lyckas behöver både vi och du som vårdnadshavare ta ansvar. Vi har tagit fram informationsbroschyrer om samarbete, ansvar, trygghet och vad du som vårdnadshavare kan göra för att ditt barn ska klara sig bra i förskolan och skolan.

• Terminsstart Söderbymalmsskolan 19 augusti

13 augusti 2019

Tider terminsstart Söderbymalmsskolan

• Dags för skolstart

12 augusti 2019

Välkommen till ett nytt läsår i Haninges kommunala skolor! Måndagen den 19 augusti börjar läsåret 2019/2020.

• {{item.Title}}

{{item.LastModifiedString}}